Rico is onze nieuwe secretaris!

In de groepsraad van vrijdag 25 november is Rico Ligtvoet verkozen tot nieuwe secretaris van Scouting Lunteren. Rico volgt daarmee Helma van Galen op, zij heeft het secretariaat van de vereniging de laatste vier jaar met verve ingevuld. Rico is al van jongsaf verbonden met Scouting. Als jeugdlid, als leiding en als vrijwilliger bij de Scoutshop. Sinds Rico en zijn gezin in 2014 in Lunteren zijn komen wonen zijn de zoons van Rico en zijn vrouw Tineke lid van Scouting Lunteren. Rico, van harte welkom en veel succes in je functie!

Vanzelfsprekend bedanken wij op deze plaats Helma voor haar inzet in de afgelopen vier jaar!

Rico