Aanmeldingsformulier

Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen met de ledenadministratie van Scouting Lunteren om uw zoon of dochter aan te melden als lid van onze Scoutinggroep. Nadat wij het formulier hebben ontvangen zullen we contact met u opnemen of er plaats is voor uw zoon of dochter en wanneer hij/zij welkom is. Na vier keer vrijblijvend kijken wordt er besloten of uw zoon of dochter lid wil worden.

Voor een aantal speltakken hebben we een wachtlijst, vooral bij de welpen (Hessenhorde) en verkenners. Er is grote belangstelling voor Scouting Lunteren, helaas hebben we niet voldoende vrijwilligers om iedereen direct een plaatsje binnen onze groep te kunnen bieden. Wij hopen op uw begrip.

Dit formulier is geen definitieve aanmelding voor Scouting Lunteren, maar het helpt ons gerichter contact met u op te nemen over de mogelijkheden tot het lid worden van uw zoon of dochter van onze Scoutinggroep.

Naam(*)
Please type your full name.

Adres(*)

Postcode(*)

Woonplaats(*)

E-mail(*)