Bevers

De bevergroep van Scouting Lunteren bestaat uit ongeveer 15 leden en drie stafleden. Zij spelen in en om het dorp Hotsjitonia. De bevers komen daar op zaterdagochtend langs, om met elkaar in het bos spelletjes te spelen, hutten te bouwen, broodjes te bakken, speurtochten te lopen en nog vele andere leuke dingen. Is het buiten te koud of te nat dan hebben we binnen ook nog allerlei activiteiten zoals knutselen, spelletjes, kokkerellen, en nog meer leuks.

Af en toe komen op de ochtenden ook thema figuren langs waarmee we de opkomst samen vieren. Bas Bos kan bijvoorbeeld goed hutten bouwen, Keet en Fleur Kleur kunnen je goed helpen bij het knutselen. En zo zijn er nog meer figuren. Zo proberen we samen te spelen en te leren op de opkomsten. We proberen om samen met de andere kinderen te spelen en elkaar te accepteren.

speltakteken bevers