Donders Jongens Ik Hier?! (vanaf 23 jaar)

Sinds de zomer van 2005 kent Scouting Lunteren een ouderenstam, het is de stam voor mensen die te oud zijn voor de KIKS, maar nog wel betrokken willen blijven bij Scouting Lunteren. De ouderenstam heeft de naam Donders Jongens Ik Hier? meegekregen. Vreemde naam misschien, maar het is een verwijzing naar één van die zinnen die in het Lunterse vaak gebezigd worden.

Onze stam bestaat op dit moment uit zo'n dertig oudere jongeren. We zijn allemaal korte of langere tijd lid van Scouting Lunteren, en hebben allemaal een 'echt' gevoel bij Scouting Lunteren. Ongeveer één keer per maand hebben wij opkomst, afwisselend op vrijdag- en zaterdagavond.

We proberen altijd leuke dingen te doen: een GPS-tocht, koken op houtvuur, een autorally, een weekend zeilen of gewoon spelletjes doen staan regelmatig op het programma. Daarnaast organiseren ook wij wel eens iets voor de groep; een groot diner voor de leiding, het Sint Joris Kampvuur en het familiekamp zijn activiteiten die wij al eens hebben georganiseerd.

Scoutfit

De leden van Donders Jongens Ik Hier?! dragen geen Scoutfit.