4 juli: Grote Gezellige Groepspicknick

Update: In verband met de verwachte hitte, zijn de tijden veranderd.

Bijna zijn we alweer aan het einde van het Scouting-seizoen 2014 – 2015. Voordat we op zomerkamp gaan willen we als groep het seizoen afsluiten. Dit willen wij graag doen door middel van een opkomst met een picknick. De picknick wordt gehouden op zaterdag 4 juli a.s. van 09:00 tot 10.30 uur bij het middelpunt van Nederland in Lunteren.

Wordt je gebracht, dan kunnen jullie ouders / verzorgers jullie afzetten bij de Hessenhut (uitkijktoren) tegenover het Restaurant de Goudsberg aan de Hessenweg. Uiteraard zorgen wij dat daar dan leiding aanwezig is. Om 13.30 uur kun je ook weer opgehaald worden bij de uitkijktoren. Na een leuk spel met de hele groep gaan we lekker picknicken. En om niet op een houtje te hoeven bijten is het de bedoeling dat iedereen iets mee om er ècht een Grote Gezellige Groeps Picknick van te maken! Met elkaar smullen we dan van al het lekkers dat iedereen meeneemt.

18062015 2

Hieronder zie je wat jij mee moet nemen:

• Bevers: Zoet beleg (Jam, Hagelslag, Chocopasta, o.i.d.);
  • Welpen Hessenhorde (jongens): Brood (Bolletjes, Mueslibollen, Tarwebollen, o.i.d.);
  • Welpen Zandkleppers (meiden): Drinken (Melk, Karnemelk, Yoki, Appelsap, o.i.d.);
  • Verkenners: Hartig beleg (Worst, Vleeswaren, Kaas, o.i.d.);
  • Padvindsters: Hartige taart, pizza, Pannenkoeken o.i.d.;
  • Explorers: Fruit (Appels, Peren, Sinaasappels, o.i.d.);
  • Stamleden, leiding & bestuur: Verras ons maar met iets heel erg lekkers...

Wil je niet met je handen hoeven eten of uit een pak moeten drinken, dan is het erg handig om een bord, bestek en een mok mee te nemen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met je leiding. Uiteraard vinden we het ook voor deze activiteit erg fijn als je het even laat weten wanneer je niet aanwezig kunt zijn. Afmelden kan bij de eigen leiding.

Met vriendelijke groetjes,
De padvindsterleiding