Mobiele Scoutshop 12 september in Lunteren!

Aanstaande zaterdag, 12 september, is de mobiele Scoutshop aanwezig bij Het Houten Hes tijdens de open dag. De mobiele Scoutshop is aanwezig tussen 14 en 16 uur. Een mooie gelegenheid voor de overvliegers om een nieuwe Scoutfit te passen en aan te schaffen of om iets anders uit het assortiment aan te schaffen!

Het assortiment van de mobiele Scoutshop is i.v.m. de ruimte iets beperkter dan het normale assortiment van de Scoutshop. Heb je speciale wensen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit wel voor aanstaande vrijdag.

06092015