We doen weer mee aan de Jotihunt!

Het duurt nog maar een paar weken: De Jotihunt. Zaterdag 17 en zondag 18 oktober doen wij weer mee aan de Jotihunt. De Jotihunt wordt georganiseerd door Scouting Gelderland en is een grootschalige vossenjacht in de provincie Gelderland. Er lopen vijf vossenteams door de provincie en er zijn zo’n 1000 scouts naar ze op zoek! Het spel start op zaterdagochtend en eindigt zondagmiddag.

Ieder uur worden op internet puzzels geplaatst, de oplossing van deze puzzels zijn de locaties van de vossen. Die moet je dan vinden en daar verdienen we punten mee! Dit moet allemaal snel want de vossen staan niet stil. We hebben straks dus puzzelaars die snel oplossingen zoeken, strategen die daarna met deze informatie de route van de vossen proberen te interpreteren en hunters die in auto´s er daadwerkelijk naartoe rijden!

Video: Jotihunt: Vossenjacht 2.0

Om de Jotihunt te laten slagen hebben we iedereen nodig! Nodig dus ook al je vrienden, familie uit en vul het inschrijfformulier in! Inschrijven kan via deze link. Je kunt aangeven waar je voorkeuren qua taken liggen en wanneer je aanwezig kunt zijn.

Wil je meer informatie, neem even contact op met Mark, Rens of Veronique van de Explorerbegeleiding en/of kijk op de website van de Jotihunt; je kunt die bekijken door op onderstaande banner te klikken.

Opdracht 1 volbracht: Banner geplaatst!