Spek de clubkas!

Op dit moment doet Scouting Lunteren mee aan de Rabobank Clubkasactie. De basisgedachte van de Clubkasactie is dat leden van de bank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar de lokale verenigingen die klant zijn van Rabobank Gelderse Vallei. Hieronder vallen de Rabobanken in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen, Harskamp en Woudenberg.

Tijdens de Rabobank Clubkasactie kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 50.000,-, dus doe mee! De stemperiode is van 2 november tot en met 13 november.

Alle leden van de bank ontvangen voor 2 november een unieke code per e-mail om te stemmen. Jaarlijks stelt de Rabobank via Rabobank Clubkasactie een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning van lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen. Omdat de Rabobank een coöperatie is, beslissen de leden welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage.

Wij bevelen deze actie graag bij jullie aan, omdat we met de opbrengst van deze actie nog meer leuke dingen kunnen organiseren!