Bedankt!

Vandaag was een spannende dag. Vanavond namelijk werden de cheques van de ‪Rabobank‬ ‪Clubkasactie‬ uitgereikt tijdens een feestelijke avond in het Schaffelaartheater in Barneveld. Daar troffen we vertegenwoordigers van ruim 100 andere verenigingen uit het verzorgingsgebied van de Rabobank Gelderse Vallei. Een gok voorafgaand aan de avond, dat we met 50 euro en een gezellige avond in onze zak huiswaarts zouden keren, bleek anders uit te pakken... Heel anders!

Na een welkomstwoord van Mariska de Kleijne-Spijker, directeur bedrijven bij de bank, werden we getrakteerd op een motiverende en inspirerende presentatie van Herman Zondag, directeur bij Afas Software in Leusden. Hij gaf de aanwezige bestuursleden, tips en trucs om zaken binnen de vereniging eens anders aan te pakken. Heel boeiend!

Alle vertegenwoordigers (en dus ook wij) hadden bij binnenkomst een enveloppe meegekregen met daarin een cheque; met het verzoek deze gesloten te houden. Hoewel we onze nieuwsgierigheid maar met moeite konden bedwingen, hebben we enveloppe niet stiekem eerder open gemaakt (een scout is tenslotte eerlijk..)

De eerste vijf verenigingen met de meeste stemmen en dus de hoogste opbrengst mochten naar voren komen om de cheque in ontvangst te nemen. Groot was de verbazing toen bleek dat wij bij Sinterklaas en de pieten als eerste van die vijf een cheque t.w.v. € 1201,96 in ontvangst mochten nemen. We zijn heel erg trots op het feit dat zoveel leden van de Rabobank op ons hebben gestemd en willen iedere stemmer dan ook heel erg bedanken! Ook dank aan de Rabobank Gelderse Vallei voor een inspirerende en leuke avond!

24112014 2 24112015