Prettige feestdagen!

Afgelopen zaterdag hebben we het jaar 2011 met alle speltakken afgesloten. Traditioneel gebeurde dit met het houden van een groots kerstdiner. Iedereen was sjiek gekleed en de Koffie Is Klaar Stam had weer goed de best gedaan om ons iets lekkers voor te schotelen. De komende twee weken hebben de speltakken geen opkomst. Maar, we zitten niet stil...

Op 27, 28 en 29 december zijn we op Zeumeren actief tijdens het Middeleeuws Midwinterfeest. We helpen de organisatie met allerlei hand- en spandiensten; zoals het bakken van broodjes, het bouwen van toegangspoorten en de controle van toegangskaartjes, Overigens, kunnen we daarbij nog wel wat hulp gebruiken van verkenners, padvindsters, rowans, sherpa's, stamleden en ouders. We verdienen met onze hulp een heel mooi bedrag voor onze groepskas. Heb je één of meerdere dagen de tijd om ons te helpen, neem dan even contact op met Gert Jan. Jullie hulp wordt gewaardeerd!

Op 30 en 31 december leveren we de oliebollen en appelbeignets uit, die we in de afgelopen weken hebben verkocht. Meer dan 1000 oliebollen en 300 appelbeignets zijn er besteld!

We wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een heel gelukkig 2012. We zien alle leden graag op 7 januari weer!