Trekking Nationale Scouting Loterij

De winnaars zijn bekend! In september en oktober hebben leden van onze groep loten voor de Nationale Scoutingloterij 2011 verkocht! De trekking heeft plaats gevonden op dinsdag 6 december 2011 en er zijn fantastische prijzen verloot, waaronder Philips Home Cinema-systems, Flat TV's, LCD TV's, Eureka tenten, Leatherman tools, LED-zaklampen, Walibi Holland dagkaarten en natuurlijk de hoofdprijs, een Fiat Panda t.w.v. € 9220,-!

Op de achterzijde van ieder lot staat precies wat er moet gebeuren als er een prijs is gewonnen. De uitslag van de trekking van de Nationale Scoutingloterij 2011 is op te vragen via telefoonnummer 0900-2025046 (35 cent per minuut).

06122011