Uitnodiging Kerstdiner 2011

Beste Scouts,

Het kerstdiner komt er weer aan, en de K*I*K*S zullen ook dit jaar weer voor een heerlijk diner zorgen. We verwachten jullie piekfijn gekleed op 17 december 2011 in Het Houten Hes. Deze zal dan omgebouwd zijn tot een van de mooiste restaurants van Nederland.

Met piekfijn bedoelen wij mooi en netjes gekleed, bijvoorbeeld een nette blouse of pak voor de jongens en een prachtige jurk voor de meisjes.

Wij hopen iedereen bij het kerstdiner te zien zodat we met zijn allen het jaar af kunnen sluiten.

Tot ziens op de 17 december, Koffie Is Klaar Stam

Wanneer: Datum: 17-12-2011 Tijd: van 18:00 tot 20:00 uur

Waar: Het Houten Hes

Opgeven: Omdat wij willen weten voor wie we allemaal dit sterren diner moeten maken, moet je je opgegeven via dit formulier. Doe dit voor maandag 12 december.

Dieet: Mocht je een dieet hebben waar we rekening mee moeten houden kun je dit op het formulier invullen.