Scouting Lunteren verkoopt oliebollen

Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij menigeen de oliebollenkoorts te stijgen. Scouting Lunteren bakte in de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw duizenden oliebollen in het clubhuis van de groep aan de Lunterse Boslaan. Met het opnieuw opzetten van een oliebollenactie hopen de Lunterse scouts een oude traditie nieuw leven in te blazen.

In de maand december gaan de leden van Scouting Lunteren weer hun best doen om zo veel mogelijk oliebollen en appelbeignets te verkopen. Dus misschien staan ze binnenkort ook met hun bestellijst bij u aan de deur. De zakken met tien heerlijke oliebollen of vijf heerlijke appelbeignets kosten dit jaar 4,50 euro. Een bakkerij ondersteunt de actie en dus krijgt u bakkerskwaliteit! Op vrijdag 30 december en zaterdag 31 december kunnen de oliebollen en appelbeignets worden afgehaald in Lunteren en Barneveld. Het is echter ook mogelijk om de lekkernijen te laten bezorgen (alleen in de kernen van Lunteren en Barneveld), dit kost € 1,00 per bestelling extra. Zo liggen de bollen en/of beignets ruim op tijd in de schaal voor een heerlijke oudejaarsavond.

Online bestellen
Geen scout aan de deur gehad? Geen probleem, u kunt de oliebollen en appelbeignets tot 20 december ook via internet bestellen. U surft daarvoor naar www.scoutinglunteren.nl/oliebollenactie/ en vult uw bestelling in. U kunt aangeven of u de bestelling wilt afhalen of laten bezorgen en wanneer en waar.

Extraatje
De leden van Scouting Lunteren doen ieder jaar hun best om zo middels acties de clubkas te spekken. De oliebollenactie is er daar één van. Met de opbrengst hoopt de groep extra activiteiten te kunnen bekostigen en kampeer- en knutselmaterialen te kunnen bekostigen.

01122011