Terugblik Wereld Jamboree 2011

Begin augustus keerden 1000 Nederlandse scouts terug in Nederland, na drie weken voorreis en Wereld Jamboree in respectievelijk Denemarken en Zweden. Onder de 1000 Nederlandse scouts waren elf Lunterse scouts. De komende maand hebben alle deelnemers hun reünies, waar wordt terug gekeken op dit grootse avontuur en herinneringen worden opgehaald. Daarna is het echt voorbij, de belevenis waar ze twee jaar naar toe hebben geleefd. ScoutTV heeft een impressie gemaakt van de Wereld Jamboree, die je hieronder kunt bekijken.

Heb je de beelden bekeken en lijkt je het wel wat dit ook mee te maken? In 2015 kun je mee naar de Wereld Jamboree in Japan! Houd de website van Scouting Nederland goed in de gaten, naar verwachting zal de inschrijving begin 2013 aanvangen. De Japanse organisatie heeft ook al een website, zodat je kunt kijken wat je te wachten staat!  Een aantal leden van Scouting Lunteren heeft al aangegeven (weer) mee te willen!