Oliebollenactie levert € 850,- op!

De oliebollenactie die Scouting Lunteren de afgelopen maand organiseerde leverde 850 euro op. We hebben vandaag ruim 1600 oliebollen en 625 appelbeignets verkocht. Een geweldig resultaat waar we, eerlijk gezegd, niet op hadden durven hopen! Hartelijk dank aan al de kopers en verkopers!

Vanochtend om 06:15 uur werd Kees Jan geinterviewd door Corine van Dijk van Radio Gelderland. Dat gebeurde vlak voor vertrek naar de bakker in Twello. Heb je het interview niet gehoord, dan kun je het hieronder terugluisteren.

We wensen jullie allemaal een 'smakelijk' 2013!

Laat je uitdagen... Tijdens de HIT 2013!

Wat heb jij bij scouting altijd al willen doen of willen leren? Een bizar groot object pionieren? Slapen onder de blote hemel? Vuur maken zonder lucifers of aansteker? Of vind je op kamp gaan zonder je eigen leiding ook al spannend genoeg? Maakt niet uit! Het kan allemaal tijdens de HIT van 2013!

De HIT staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities, en wordt gehouden in het Paasweekend (29 maart – 1 april). Verspreid over zes locaties door heel Nederland worden er ruim 60 verschillende kampen gehouden, voor scouts tussen de 7 en 88 jaar. Inschrijven kan individueel, met z’n tweeën of met een groepje. Hiken, koken, zeilen, pionieren, bierbrouwen, paardrijden; elk kamp heeft zijn eigen leeftijdsgroep, zijn eigen onderwerp en zijn eigen uitdagingen. Er zit dus altijd wel iets tussen dat bij jou past!

Voor meer informatie over de HIT surf je snel naar de speciale HIT-pagina van Scouting Nederland!

13122012

Een dikke duim voor onze vrijwilligers

Vandaag is het Internationale Vrijwilligersdag. Daarom bedanken wij al onze vrijwilligers voor hun inzet als leiding, bestuurslid, verhuurdster, materiaalbeheerder, gebouwbeheerder, schoonmaakster of klusser! Dankzij de inzet van al onze vrijwilligers kunnen we onze leden wekelijks leuke, uitdagende opkomsten bieden!

07122012

Oliebollenactie begonnen

Scouting Lunteren verkoopt ook dit jaar weer hele lekkere oliebollen en appelbeignets om het nieuwe jaar smaakvol in te luiden. Vanaf 1 december tot en met 22 december is het mogelijk om het lekkers te bestellen bij onze leden of via de speciale website. Met de opbrengst hopen we extra activiteiten en nieuw kampeer- en spelmateriaal aan te kunnen schaffen. U bestelt toch ook uw oliebollen en appelbeignets bij Scouting Lunteren?

04122012

De Scout niet ontvangen?

Zojuist is via e-mail het november-nummer van onze nieuwsbrief De Scout weer verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? De webversie vind je hier.

20112012