Oliebollenactie levert € 850,- op!

De oliebollenactie die Scouting Lunteren de afgelopen maand organiseerde leverde 850 euro op. We hebben vandaag ruim 1600 oliebollen en 625 appelbeignets verkocht. Een geweldig resultaat waar we, eerlijk gezegd, niet op hadden durven hopen! Hartelijk dank aan al de kopers en verkopers!

Vanochtend om 06:15 uur werd Kees Jan geinterviewd door Corine van Dijk van Radio Gelderland. Dat gebeurde vlak voor vertrek naar de bakker in Twello. Heb je het interview niet gehoord, dan kun je het hieronder terugluisteren.

We wensen jullie allemaal een 'smakelijk' 2013!