En daar is ie weer: Onze nieuwsbrief De Scout!

Op deze maandagochtend is ie weer bij jullie in je mailbox bezorgd (tenminste als we jouw goede e-mailadres hebben): Onze nieuwsbrief De Scout. Belangrijke informatie over o.a. een contributieverhoging, een terugkoppeling van de enquête groepsontwikkeling en andere weetjes staan in deze editie van De Scout. Maar, natuurlijk nog meer.

Leden, ouders / verzorgers en vrienden hebben De Scout ontvangen in hun e-mailbox. De Scout is ook te lezen op onze website. Klik maar snel door.

10112013