We doen weer mee aan de Jotihunt!

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober doet Scouting Lunteren weer mee aan de Jotihunt. De Jotihunt is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens het derde weekend van oktober. Vanaf klokslag 9 uur kunnen de hunters gaan jagen op de vossen. De vossen verplaatsen zich door de hele provincie Gelderland. Ieder uur worden er op de speciale spelsite hints bekend gemaakt over de laatste locatie van de vossen. Om het spelelement nóg groter te maken komen er via de website ook opdrachten binnen. Hunters kunnen deze uitvoeren en daarmee extra punten halen.

Om onze eerste punten binnen te halen moeten we een banner van de activiteit plaatsen, dat doen we bij deze:

05092013