Leuke activiteiten tijdens familiedag

Afgelopen zaterdag hield Scouting Lunteren haar familiedag. Alle familieleden van de scouts van Scouting Lunteren werden een dagje uitgedaagd deel te nemen aan activiteiten die de leiding van de groep organiseerde. De dag begon met de opening en een welkom door voorzitter Gert Jan Gijsbertsen, waarna iedereen actief meedeed aan de activiteiten waar voor zij zichzelf hadden aangemeld.

Er werden lekkere hapjes gemaakt op houtvuur in dutch ovens, speciale gietijzeren pannen. Ook werd er een film gemaakt over een ontsnapte krokodil, er werd een speurtocht gelopen door het Lunters Buurtbos, leuke communicatiespelletjes gedaan, tv gemaakt en een middeleeuws handelsspel gespeeld. Halverwege de ochtend begon het nog even flink te regenen, maar gelukkig klaarde het al snel weer op en brak de zon weer door. De familiedag werd afgesloten met pannenkoeken. Het bestuur had ruim 300 pannenkoeken gebakken, die snel op waren. Ze zullen dus wel lekker geweest zijn ;-)

We hopen dat we met deze dag een goed beeld hebben gegeven van de leuke dingen die we bij Scouting Lunteren allemaal doen. Mocht er interesse zijn om leiding of lid worden, laat ons dat vooral weten!

17062013