Uitnodiging Kerstdiner 2014

Ook dit jaar organiseert de KIKS weer het jaarlijkse Kerstdiner! We verwachten jullie piekfijn gekleed op 20 december 2014 op Het Houten Hes, Hessenweg 77. Om 18.00 uur gaan de deuren open en rond 20.00 uur sluiten de deuren weer. Onder piekfijn verstaan we netjes gekleed, zoals een nette blouse/pak voor de jongens en de meisjes bijvoorbeeld een mooie jurk!

Omdat wij graag weten voor hoeveel mensen we koken vragen we jullie je aan te melden. Mocht je een dieet hebben of ben je vegetariër dan willen we dit graag weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

Aanmelden kan via deze link. Doe dit wel voor 13 december in verband met aankopen doen. Dus sluiten we dit jaar weer zoals altijd af met een spetterend kerstdiner, en hopen dat jullie hiervan kunnen genieten net als wij. Tot ziens op de 20e december.

27112014

aanmelden