Deze maand verkopen we de lekkerste oliebollen & appelbeignets!

Vanaf nu is het weer mogelijk voor iedereen in Lunteren, Barneveld en omstreken om de lekkerste oliebollen en appelbeignets uit de omgeving te bestellen bij Scouting Lunteren. Misschien krijg je wel een scout aan de deur met een intekenlijst. Je kunt echter ook zelf bestellen via onze speciale oliebollen-website, die zojuist is geopend. En... Wie weet maak je kans op een overheerlijke taart van onze oliebollen-bakker: Bakkerij van Voorthuizen. De oliebollen en appelbeignets kunt u 31 december afhalen in Lunteren of Barneveld of we bezorgen ze (lekker gemakkelijk) bij u thuis! Dat wordt smullen...!

28112014