Vers van de pers: De Scout

Jawel, daar is ie weer. Een nieuwe editie van onze nieuwsbrief De Scout. Deze keer eens eerder dan je gewend bent. Omdat we jullie nog een beetje de tijd willen geven je aan te melden voor het Kerstdiner op 20 december en om onze oliebollenactie groots aan te kondigen. Als het goed is hebben al onze leden (of hun ouders / verzorgers) De Scout in hun e-mailbox ontvangen. Is dat niet zo, check dan even of je e-mailadres(sen) wel juist staan vermeld in Scouts Online. Kun je niet wachten? De webversie van De Scout en eerdere edities kun je hier ook teruglezen.

02122014