Nieuwe vrijwilligers benoemd

Afgelopen zaterdag, 13 december, hebben we in de groepsraad -de vergadering van alle leiding en het verenigingsbestuur- meerdere nieuwe vrijwilligers benoemd. Nieuw bij de leiding zijn Robèrt van Duijn, Gerwin van de Braak (welpenleiding Hessenhorde), Bram van Doorn (welpenleiding Zandkleppers), Anne Rosendal (padvindstersleiding), Mees Prins en Pepijn Carstens (verkennerleiding). Daarnaast zijn Jaap van 't Land en Jojanneke van Leeuwen - de Koning benoemd als groepsbegeleiders. Marjolein Zwaan - ten Brink neemt de begeleiding van snuffelstages en maatschappelijke stagiaires over van Jojanneke. Na een voorzittersperiode van drie jaar heeft Gert-Jan Gijsbertsen de voorzittershamer van de vereniging overgedragen aan Arjen Droog. Gert-Jan blijft voorzitter van het stichtingsbestuur.

Scouting Lunteren is erg blij met al deze nieuwe vrijwilligers. Wij wensen hen heel veel plezier en succes toe in hun nieuwe functie!

16122014