Succesvolle oliebollenactie

In de afgelopen weken hebben veel scouts hun best gedaan zoveel mogelijk oliebollen en appelbeignets aan de man / vrouw te brengen. En dat is gelukt! In Lunteren, Barneveld, Wekerom, Harskamp, Ede, Apeldoorn en Amsterdam zijn bijna 200 mensen die gezamelijk bijna 2500 oliebollen en 700 appelbeignets hebben besteld! Daarmee hebben we ons verkooprecord van 2013 alweer verbeterd. Fanastisch! Al deze mensen gaan rond de jaarwisseling genieten van de topproducten van Bakkerij van Voorthuizen. In de AD Oliebollentest werden de oliebollen beoordeeld met een 8, dus niets staat een smakelijke jaarwisseling in de weg...

Woensdag 31 december kunnen de oliebollen en appelbeignets tegen contante betaling tussen 10:00 en 12:00 uur worden afgehaald in Lunteren (Vaarkamperhof 4) of Barneveld (Raperbeek 156). Of ze worden, indien dat is aangegeven bij het bestellen, bezorgd tussen 10:00 en 14:00 uur.

Een smakelijke jaarwisseling gewenst!

28122014