Wachtlijst

Soms kun je niet terecht bij een bepaalde speltak (leeftijdsgroep), omdat deze al vol is. We willen het Scoutingspel voor iedereen leuk en uitdagend houden. Voor zowel onze leden als onze vrijwilligers. Om een goed en veilig Scoutingspel te kunnen spelen is het belangrijk dat de verhouding tussen het aantal leden en leiding goed is. Het aanbod van het aantal leden is soms groter dan het aantal beschikbare vrijwilligers. In dat geval hanteren we een wacht lijst.

Zodra er plek is, nodigen we je uit en kun je lid worden van de groep. Laat je vooral niet afschrikken door deze wachtlijst; inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere leeftijdsgroep. Je komt dus zo snel als mogelijk aan de beurt.

Goed om te weten: We proberen onze speltakken qua leeftijd horizontaal op te bouwen; d.w.z. dat we van elke leeftijd ongeveer evenveel leden willen hebben in de speltak, zodat we een goede doorstroming hebben naar volgende speltakken.